top of page

TAG PÅ FRIREJSE TIL VIETNAM

ANTAL REJSENE

VARIGHED

4-16 PERSONER

30 DAGE

PRISER FRA

15.000 DKK

SPØRGSMÅL OMKRING

REJSEN OG MULIGHEDER

VIETNAM

#VIETNAM #PACKPACKING #FRIREJSE

Denne FriRejse lægger op til den klassiske syd-nord gennemrejse for backpackere i Vietnam.

Vi fikser den første del til perfektion og gør dig og gruppen klar til at prøve kræfter med planlægningen af den sidste del.

Det vigtigste for os ved denne rejse er, at I kommer ud og oplever nogle dele af Vietnam, som de fleste andre ikke ser.

Vietnam er med sine fantastiske landskaber, unikke historie og helt igennem fortryllende kultur blevet et voldsomt populært rejsemål for mange forskellige typer af rejsende. Vi oplever, at denne kraftigt stigende mængde turister også har været med til at ændre den traditionelle vietnamesiske kultur, som Huckleberry Days er så forelskede i. Det har derfor været vores mål nr. 1 at få jer ud til de steder, hvor landet stadig står uberørt.

Den bedst mulige måde at gøre dette på er ved at benytte veje og ruter, som de store turistbusser simpelthen ikke kan komme ud på.

I dette tilfælde har vi valgt at transportere jer på bagsædet af det mest populære køretøj blandt lokale vietnamesere - motorcyklen.

Vi elsker at kunne mærke varmen, luften, solen, lydene, duftene og meget mere fra bagsædet. Vores chauffører er erfarne, licenserede og super dygtige. Hastigheden ligger på maks. 50 km/t, og der er masser af pauser og stops undervejs til at nyde de mange lokale indtryk.

Vi mener kort sagt, at Vietnam bedst opleves på to hjul.

Er det dog helt utænkeligt at skulle sidde bag på en motorcykel, hjælper vi gerne med et alternativ, så du stadig kan komme afsted med resten af holdet.

Vi har blandt andet tidligere arrangeret turen i sidevogne og i gamle, amerikanske militærjeeps, der fulgte resten af gruppen.

HVAD ER EN FRIREJSE?

"Oplev vores revolutionerende frirejse-koncept, der giver dig friheden til at udforske verden på dine egne betingelser.

 

Med minimal planlægning kan du få den ultimative rejseoplevelse som ung og eventyrlysten rejsende - perfekt til backpackere, og dig der ønsker at skabe uforglemmelige minder.

 

En måned før afrejse inviteres du med på en bootcamp med teambuilding, planlægning og masser af sjove indslag, hvor vi vil guide dig trin for trin, mens du stille og roligt opbygger din rejse sammen med din gruppe. Vær klar til at opdage det ukendte og skabe minder for livet."

Aleks Konge

Huckleberry Days

SPAR FLYET VÆK

TAG PÅ ET EKSTRA EVENTYR

HB_WEB_ASIEN_LAOS_001.webp

LAOS & CAMBODIA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_SRI-LANKA_001.webp

SRI LANKA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_MALDIVERNE_001.webp

MALDIVERNE

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

Aleks og Kristoffer forklare Frirejse konceptet.

DE TRE STOP INDEN DIN FRIREJSE

Skærmbillede 2023-12-14 kl. 13.25.12.png

MODTAG NYHEDER OM KOMMENDE REJSER

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbreve.

bottom of page