top of page

FRIREJSE TIL LAOS & CAMBODIA

ANTAL REJSENE

VARIGHED

4-16 PERSONER

30 DAGE

PRISER FRA

15.000 DKK

SPØRGSMÅL OMKRING

REJSEN OG MULIGHEDER

LAOS & CAMBODIA

#LAOS #CAMBODIA #PACKPACKING #FRIREJSE

På denne Frirejse får du mulighed for at kombinere to destinationer i Sydøstasien, der begge har bevaret den autentiske kultur og mangeårige traditioner. 

 

Sammenligner man med nogle af de omkringliggende lande, er det lidt som at træde tilbage i tiden og langt ned i tempo. 

 

Rejsen starter i det nordlige Laos, hvor I begynder eventyret med et ophold i verdens højest beliggende træhuse. Her bevæger I jer som- og med gibbon-aberne fra trætop til trætop i ziplines, trekker i frodig jungle og oplever betagende bjerglandskaber, der får en til at tabe kæben.

 

Herefter går turen langs Mekong-floden i en traditionel "Huaxay"-flodbåd (vi bryder os ikke om fly og store busser med aircondition), til I når den verdenskendte UNESCO-by; Luang Prabang.

 

Herfra er der FriRejse fra nord til syd uden et fast program. I kan enten planlægge denne del med os på vores fælles Travel Bootcamp 30 dage før afrejse, eller simpelthen bare tage det, som det kommer. 

 

Når I har rejst Laos tyndt og ankommer til den cambodianske grænse, holder vores team i Cambodia klar på den anden side. 

 

De tager jer med på et eventyr udover det sædvanlige (vi er pt. det eneste rejsebureau i verden, der tilbyder denne oplevelse). 

 

Turen går med Tuk Tuk gennem et af de mest ukendte områder i Sydøstasien. Med vinden i håret og sol på kroppen kører I stille og roligt mod Ankor Wat og Siem Reap.

 

På denne 4-dages rejse besøger i highligts, der endnu ikke står nævnt i Lonely Planet! I overnatter udelukkende på Farmstays hos lokale familier og kommer tættere på en af verdens ældste kulturer, end de fleste tør drømme om.

 

Fra Siem Reap er I endnu en gang på egen hånd med masser af tid til at udforske landet og samle på eventyr, der uden tvivl kommer til at udvikle og definere dig fremover. 

 

Hjemrejsen går fra Phnom Penh - medmindre du selvfølgelig vælger at forlænge dit eventyr med os.

HVAD ER EN FRIREJSE?

"Oplev vores revolutionerende frirejse-koncept, der giver dig friheden til at udforske verden på dine egne betingelser.

 

Med minimal planlægning kan du få den ultimative rejseoplevelse som ung og eventyrlysten rejsende - perfekt til backpackere, og dig der ønsker at skabe uforglemmelige minder.

 

En måned før afrejse inviteres du med på en bootcamp med teambuilding, planlægning og masser af sjove indslag, hvor vi vil guide dig trin for trin, mens du stille og roligt opbygger din rejse sammen med din gruppe. Vær klar til at opdage det ukendte og skabe minder for livet."

Aleks Konge

Huckleberry Days

SPAR FLYET VÆK

TAG PÅ ET EKSTRA EVENTYR

HB_WEB_ASIEN_LAOS_001.webp

LAOS & CAMBODIA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_SRI-LANKA_001.webp

SRI LANKA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_MALDIVERNE_001.webp

MALDIVERNE

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

Aleks og Kristoffer forklare Frirejse konceptet.

DE TRE STOP INDEN DIN FRIREJSE

Skærmbillede 2023-12-14 kl. 13.25.12.png

MODTAG NYHEDER OM KOMMENDE REJSER

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbreve.

bottom of page