top of page

TAG PÅ FRIREJSE TIL INDONESIEN

ANTAL REJSENE

VARIGHED

4-16 PERSONER

30 DAGE

PRISER FRA

15.000 DKK

SPØRGSMÅL OMKRING

REJSEN OG MULIGHEDER

INDONESIEN

#INDONESIEN #PACKPACKING #FRIREJSE

Tag med på en spændende grupperejse til Indonesien skræddersyet til unge backpackere på udkig efter autentiske eventyr!

Først oplever vi Ubud, hjertet af Balis kulturelle scene, i tre uforglemmelige dage. Gå på opdagelse i Ubuds fortryllende templer, udforsk de frodige rismarker og nyd den afslappede atmosfære. Bliv inspireret af lokale kunstnere og håndværkere og forkæl dig selv med sund, lækker mad på de trendy cafeer. Ubud er en oase for wellness og spiritualitet, og du får mulighed for at deltage i yoga- og meditationssessioner for at finde indre ro.

 

Til de lidt mere hardcore action-hunters hjælper vi også gerne med at arrangere ATV-ture, vulkan-trekking, ziplining og white water river rafting.

 

Derefter venter en tur til den tropiske og mere ubesøgte nabo-ø, Lombok. Et af hovedformålene med denne FriRejse er nemlig at få dig ud, hvor folk ikke har tagget sig på sociale medier, og hvor de lokale ikke føler sig overrendte af turistmasserne, der dagligt skylder ind over Bali. 

Vi kigger derfor mod øst og hjælper jer ud til de områder af Indonesien, der stadig byder på skjulte skatte og godt gammeldags eventyr. 

 

Da vi jo ikke er så glade for fly og store turistbusser, kulminerer din rejse herefter med et 4-dages eventyr ombord på en primitiv og autentisk sejlbåd, mens vi sejler rundt om de majestætiske Komodo-øer. Dyk ned i en verden af uberørte strande, klare laguner og livlige koralrev. Kom tæt på de legendariske Komodovaraner og oplev det enestående dyreliv under havoverfladen. Livet på den primitive sejlbåd er en unik oplevelse, hvor du kan nyde stjernespækkede nætter og vågne op til betagende solopgange på havet.

Denne grupperejse er ikke kun en rejse - det er en transformation. Du vil opdage nye kulturer, skabe venskaber for livet og udfordre dig selv på utrolige måder. Gør dig klar til at fordybe dig i Indonesiens skønhed, mystik og eventyr på denne rejse, der vil vække dine sanser og efterlade dig med uforglemmelige minder.

HVAD ER EN FRIREJSE?

"Oplev vores revolutionerende frirejse-koncept, der giver dig friheden til at udforske verden på dine egne betingelser.

 

Med minimal planlægning kan du få den ultimative rejseoplevelse som ung og eventyrlysten rejsende - perfekt til backpackere, og dig der ønsker at skabe uforglemmelige minder.

 

En måned før afrejse inviteres du med på en bootcamp med teambuilding, planlægning og masser af sjove indslag, hvor vi vil guide dig trin for trin, mens du stille og roligt opbygger din rejse sammen med din gruppe. Vær klar til at opdage det ukendte og skabe minder for livet."

Aleks Konge

Huckleberry Days

SPAR FLYET VÆK

TAG PÅ ET EKSTRA EVENTYR

HB_WEB_ASIEN_LAOS_001.webp

LAOS & CAMBODIA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_SRI-LANKA_001.webp

SRI LANKA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_MALDIVERNE_001.webp

MALDIVERNE

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

Aleks og Kristoffer forklare Frirejse konceptet.

DE TRE STOP INDEN DIN FRIREJSE

Skærmbillede 2023-12-14 kl. 13.25.12.png

MODTAG NYHEDER OM KOMMENDE REJSER

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbreve.

bottom of page