top of page

TAG PÅ FRIREJSE TIL INDIEN

ANTAL REJSENE

VARIGHED

4-16 PERSONER

30 DAGE

PRISER FRA

15.000 DKK

SPØRGSMÅL OMKRING

REJSEN OG MULIGHEDER

INDIEN

#INDIEN #PACKPACKING #FRIREJSE

Denne FriRejse lægger op til at få en helt unik indsigt i en af verdens største økonomier - Indien.

Vi fikser den første del af turen til perfektion og gør dig og gruppen klar til at prøve kræfter med planlægningen af den sidste del. 

Det vigtigste for os ved denne rejse er, at I kommer ud og oplever nogle dele af Indien, som de fleste andre ikke ser. 

Indien er et land med en righoldig blanding af gammel kulturarv og moderne livsstil. Landet har et varieret landskab, der strækker sig fra de majestætiske Himalaya-bjerge til den tørre Thar-ørken og den solrige tropiske kystlinje i Goa.

På vores FriRejse kan du blandt andet udforske en af verdens ældste byer, Delhi, der også er Indiens hovedstad. Besøg gamle monumenter som Det Røde Fort, Humayuns grav og den storslåede Qutub Minar-moske med tilhørende minareter i det gamle Delhi. I New Delhi kan du besøge markeder, museer og fredfyldte parker, inden du begiver dig mod sydøst for at opleve ikoniske Taj Mahal.

Forlad byernes travlhed og fordyb dig i Indiens maleriske landskaber. Der er masser af spændende ting at udforske såsom den hellige hinduistiske by Varanasi eller Jaisalmer i hjertet af Thar-ørkenen.

Udforsk Sundarbans Nationalpark med frodige mangroveskove, naturskønt delta og sjældne bengalske tigre. Få en mindeværdig naturoplevelse i de højtliggende bjergbyer Leh og Srinagar i Himalaya.

Hvis du foretrækker havet, kan du slappe af på de idylliske strande langs Indiens sydkyst, herunder de maleriske palmelunde i Kerala og de solrige kystbyer i Cochin. Oplev den franske indflydelse og livlige barer i Pondicherry, eller dans natten væk til en af de berømte strandfester i Goa. I februar kan du også deltage i den farverige festival i Goa.

Del oplevelser med de lokale ved at se en cricketkamp, nyde det lækre regionale indiske køkken og deltage i en af de mange festivaller, såsom den farverige Holi-festival om foråret eller den stemningsfyldte Diwali-lysfestival om efteråret.

Vi er med dig de første to uger, hvorefter I slippes løs på egen hånd - men selvfølgelig med god støtte fra vores repræsentanter i landet.

HVAD ER EN FRIREJSE?

"Oplev vores revolutionerende frirejse-koncept, der giver dig friheden til at udforske verden på dine egne betingelser.

 

Med minimal planlægning kan du få den ultimative rejseoplevelse som ung og eventyrlysten rejsende - perfekt til backpackere, og dig der ønsker at skabe uforglemmelige minder.

 

En måned før afrejse inviteres du med på en bootcamp med teambuilding, planlægning og masser af sjove indslag, hvor vi vil guide dig trin for trin, mens du stille og roligt opbygger din rejse sammen med din gruppe. Vær klar til at opdage det ukendte og skabe minder for livet."

Aleks Konge

Huckleberry Days

SPAR FLYET VÆK

TAG PÅ ET EKSTRA EVENTYR

HB_WEB_ASIEN_LAOS_001.webp

LAOS & CAMBODIA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_SRI-LANKA_001.webp

SRI LANKA

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

HB_WEB_ASIEN_MALDIVERNE_001.webp

MALDIVERNE

30 DAGES FRIREJSE

FRA 15.000 DKK M. FLY T/R

Aleks og Kristoffer forklare Frirejse konceptet.

DE TRE STOP INDEN DIN FRIREJSE

Skærmbillede 2023-12-14 kl. 13.25.12.png

MODTAG NYHEDER OM KOMMENDE REJSER

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbreve.

bottom of page