top of page

FriRejser

Get Lost Together

Rejsende
Solnedgang og palmer

Hvad er en FriRejse?

En FriRejse er en grupperejse, hvor den første uge er planlagt, af os, med fede oplevelser . Resten af rejsen planlægges sammen med de andre deltagere på vores Travelbootcamp. Oplev højdepunkterne, skab din egen unikke rejseoplevelse og udforsk ukendte områder med friheden til at bestemme ruten. Rejs sammen med andre eventyrlystne rejsende og skab uforglemmelige minder!

Hvad er aldersgruppen?

Vi har som udgangspunkt ikke krav til alder på vores FriRejser. Gennemsnitsalderen er dog 18-24 år

Billede af Hugo Matilla

Book Nu, Betal Senere

Oplev et episk eventyr med FriRejse – bliv en del af vores fællesskab af ligesindede rejsende.

Vores rejser er ikke kun en mulighed for at udforske verden, men også for at skabe dyrebare venskaber for livet.

Ved bestilling af din FriRejse betaler du kun 10% af prisen, hvilket giver dig mulighed for at planlægge din rejse i god tid og til en mere fordelagtig pris.

De resterende 90% skal betales senest 30 dage før afrejse, så du har du tid til at spare op og forberede dig på dit eventyr.

Tøv ikke med at bestille din FriRejse i dag og bliv en del af vores rejsefællesskab!

Start eventyret her

Flere FriRejser på vej

Vi oplever lige nu stor efterspørgsel og er i fuld gang med at sætte flere FriRejser op til blandt andet: Laos, Cambodia, Vietnam og Indonesien. De vil være klar snarest.
Kærlig Hilsen
Huckleberry Days
Har du spørgsmål kan du kontakte os på info@huckleberrydays.com

Få besked så snart vi har nye FriRejser klar. (Bare rolig, du modtager ingen spam eller reklame)

Email modtaget

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
bootcamp
Terrace farming in Muong Hoa Valley, Vietnam

Frihed + Grupperejse = FriRejse

Vi forbereder dig på en uforglemmelig rejse, supplerer med de bedste kulisser og tænder spotlyset, så scenen kan blive din.

En FriRejse er mere end bare en tur/retur-billet og en uges ophold – det er masser af fede aktiviteter og vilde oplevelser. Efter den første uge kan du hænge ud med dine nye rejsekammerater, tage din solo-rejse til næste niveau eller bede os om hjælp endnu flere fantastiske oplevelser. It's your show, baby!

Så book din FriRejse i dag og lad os hjælpe dig med at skabe minder for livet. Vi er klar til at give dig den ultimative rejseoplevelse med masser af frihed og eventyr.

mod11100225.jpg

Travel Bootcamp

Bliv en ægte rejsekriger med en Travel Bootcamp på Huckleberry Farms i Norsminde. Hos os lærer du alt, hvad du behøver at vide for at få den ultimative rejseoplevelse. Målet er at du lærer at rejse trygt, sikkert og frit, så du kun kommer hjem med de gode fortællinger. 
Og ja, du møder også dine kommende rejsefæller, og sammen vil i opleve teambuilding, lækker mad, bål og hygge.

Vores rejseeksperter vil give dig et crash course i det land, du skal besøge, og vise dig, hvordan du undgår de typiske turistfælder. Det betyder, at du får mest muligt ud af din rejse og kan udforske destinationen på en autentisk måde.

Book din FriRejse i dag og vær med til at skabe minder, der varer livet ud på vores Travel Bootcamp i Norsminde! Læs mere om vores Bootcamp nedenfor!

Travel Bootcamp
mod11100212.jpg

Hvad er "Travel Bootcamp"?

Her hos Huckleberry Days, vil vi gerne sende vores rejsende så godt afsted som muligt. Derfor afholder vi som noget helt unikt en "Travel Bootcamp". Vores bootcamp har flere ting til formål:

Teambuilding med din nye rejsevenner

Da man på en FriRejse skal ud og rejse med op til 19 andre, får man her mulighed for at lære hinanden at kende inden man tager sin plads i flyet. Man siger at rejse er at leve og det gør sig nok mest gældende hvis man har nogen at dele det med.

Forberedelse

Der findes de fantastiske rejseoplevelser og der finde de oplevelser som kan spolerer din rejseglæde. På bootcamp'en, lærer du om de helt basale ting du bare SKAL have styr på (pas, visum, forsikring m.m.), men også nogle af det ting som vi selv (af bitter erfaring) har lært på vores egne eventyr.

Rejseplanlægning

De bedste rejseoplevelser vi selv har haft, har været der hvor man selv fandt ud af tingene. Dog skal man måske lige hjælpes i gang først. Det er grunden til at vi har valgt kun at planlægge den første uge af FriRejsen. På vores bootcamp lærer i om de muligheder du har og hvordan man kan sætte et solidt rejseprogram sammen. Vi har mange års erfaring med rejseplanlægning og den vil vi gerne give videre.

Program

Det hele begynder på Aarhus Havn, der ligger ca 15 minutters gang fra Aarhus hovedbanegård, hvor i bliver skal ombord speedbåde og bliver transporteret for fuld hammer til Norsminde havn. Derefter går vi til Huckleberry Farm (10 min) og så begynder vi for alvor på bootcamp'en. 

Dag 1:

 • Transport via speedbåde Aarhus Havn - Norsminde Havn

 • Ankomst til Huckleberry Farm i Norsminde

 • Introduktion til Travel Bootcamp

 • Præsentation af jer selv

 • Teambuilding aktiviteter

 • Fælles madlavning

 • Bål, hygge og andre aktiviteter

 • Overnatning i telt, tippi og/eller en gammel lade fyldt med hø. Dette afhænger af vejr og andre omstændigheder. Overnatningen er kønsopdelt.

Dag 2

 • Rejseforberedelse

 • fælles madlavning

 • Bål, hygge og andre aktiviteter

Dag 3

 • Muligheder og inspiration

 • Rejseplanlægning

 • Afslutning

bottom of page